Tel: 021.461.01.66

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


PUNCTE FORTE

Dezvoltat pe o platforma noua, CITROËN SPACETOURER este dedicat destinderii in familie sau intre prieteni. Acesta ofera un spatiu interior convivial si modulabil, datorita scaunelor detasabile si culisante.

Cu noul Citroën SpaceTourer ai acces fara restrictii in toate tipurile de parcare. Dimensiunile optimizate ale noului SpaceTourer (cu o lungime cuprinsa intre 4.60 m si 5.30 m, o latime de 1.92 m si o inaltime de 1.90 m), alaturi de servodirectia electro-hidraulica si o raza de intoarcere cu valori intre 11.30 m si 12.40 m fac din acest model un autovehicul practic, corespunzator tuturor nevoilor familiei si prietenilor.


image

3 VERSIUNI DE LUNGIME

imageModelul SpaceTourer este disponibil in 3 versiuni de lungime (XS: 4.60m, M: 4.95m, XL: 5.30m), incluzand si o varianta compacta cu locuri pentru 9 persoane.

Testele sunt concludente: Citroën SpaceTourer are cel mai mic consum de combustibil din segmentul sau: doar 5.1 litri/100km si emisii de CO2 de 133 g/km (pentru versiunea BlueHDi 115 S&S BVM6).


DETALII

Citroën a proiectat display-ul Head-up, care afiseaza toate informatiile necesare din timpul conducerii in format color, pe o tableta transparenta, situata la nivelul privirii . Astfel, conducatorul auto va avea intreaga atentie indreptata asupra drumului.


Maini ocupate? Nicio problema! Poti deschide usile laterale culisante printr-o simpla deplasare a piciorului, in dreptul barei de protectie din spate, care contine senzori de miscare – dotare care se poate dovedi foarte utila atunci cand mainile sunt ocupate cu scaunul pentru copil.

image