GALERIE FOTO
Galerie Foto Mesaj Rapid

Citroën EXCLUSIV

Citroën EXCLUSIV

Citroën EXCLUSIV este un program de fidelitate destinat tuturor persoanelor fizice sau juridice, posesori ai unui autovehicul Citroën inmatriculat in Romania.
Inscrierea in program se realizeaza prin completarea Formularului disponibil in locaiile noastre de service auto Citroën din Bucuresti, Sector 4, Str. Turnu Magurele Nr. 66 si Str. Drumul Gilaului Nr. 7C.
Dupa ce intrati in posesia cardului, veti primii un cod de validare pe adresa de email comunicata. Codul de validare iti va fi necesar pentru activarea cardului pe site-ul citroenexclusiv.trustmotors.ro

Prin PROGRAMUL DE FIDELITATE Citroën EXCLUSIV* beneficiezi de urmatoarele bonusuri:

  • 5% din valorea totala a pieselor originale Citroën si a manoperei corespunzatoare pentru interventii de service realizate cu piese originale Citroën
  • 3% din valoarea totala a facturii emise catre asigurator, pentru reparatiile efectuate sub acoperirea unei polite de asigurare.


Bonusurile acordate prin programul Citroën EXCLUSIV se transforma in puncte pe card, dupa regula: 1 leu = 1 punct.
Punctele se vor acumula in contul dumneavoastra numai dupa confirmarea platii(inclusiv pentru reparatiile achitate de asigurator). In momentul valorificarii lor, punctele se convertesc in lei, dupa regula: 1 punct = 1 leu.
Punctele de fidelizare pot fi utilizate in Reteaua Reparatorilor Agreati Citroën participanti pentru achitarea integrala sau partiala a interventiilor de service, pentru achizitia produselor de imagine sau pentru plata partiala a vehiculelor Citroën noi sau de ocazie.

*oferta supusa unor termeni si conditii. Puteti gasii mai multe detalii in regulamentul oficial al programului.

LIMITARI SI EXCEPTII

- Punctele de fidelitate nu pot fi convertite in numerar.
- Facturile achitate integral sau partial cu puncte de fidelitate nu sunt generatoare de noi puncte
- Nu fac obiectul acestul program piesele de schimb sau accesoriile vandute fara a fi montate in cadrul Retelei Agreate Citroën, uleiurile si anvelopele si reperele achizitionate de pe piata interna.
- Nu participa la acest program societatile comerciale care au incheiat cu Importatorul sau Reparatorii Agreati participanti Contracte de intretinere si reparatii. Prezenta oferta nu se cumuleaza cu alte campanii locale, organizate de Reparatorii Agreati participanti.