GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret Noul CITROËN C4 Configurator Accesorii Noul CITROËN C4

Noul CITROËN C4

Noul CITROËN C4

De la 12690 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Liniile sale sculptate atrag privirile imediat. Calitatea finisajelor este remarcabila. Performantele inedite raspund tuturor asteptarilor clientilor, persoane fizice cat si juridice.

Dupa noul CITROËN C5 lansat in 2008 si noul CITROËN C3 lansat in 2009, noul CITROËN C4 demonstreaza inca o data calitatile Marcii in termeni de inovatie si tehnologii folosite in scopul reinnoirii gamei principale.

Noul CITROËN C4 ofera energie pozitiva tuturor pasagerilor:
- prin grija fata de mediu : versiuni micro-hibride e-HDi echipate cu cea mai recenta generatie a sistemului Stop&Start cu emisii 109 g/km de CO2 sunt disponibile la lansare, acestea scazand apoi la 99 g/km. Noul CITROËN C4 va utiliza pneuri MICHELIN ENERGYTM Saver care imbunatatesc consumul de carburant, o avanpremiera CITROËN care completeaza aceasta tehnologie hibrida pentru a reduce emisiile de CO2 cu cel putin 5 g/km. In cele din urma, designul inteligent al noului CITROËN C4 a permis un control strict al greutatii utilizandu-se in proportie de 15% materiale ecologice, un record in grupul PSA Peugeot Citroen.
- oferind un sentiment pozitiv de siguranta: noul CITROËN C4 ofera servicii unice pe segmentul sau de piata precum sistemul de monitorizare a unghiului mort, limitatorul-regulatorul de viteza programabil, sau mai mult decat atat servicii inovatoare precum CITROËN eTouch. Aceasta functie include, printre altele, un sistem de apelare de urgenta si asistenta care asigura eficient si simplu un plus de siguranta.
- reprezentand o sursa de confort: pentru ca pasagerii sai sa se bucure din plin de timpul petrecut la bord, noul CITROËN C4 opteaza pentru scaune confortabile, in special datorita reglajului electric pentru zona lombara pentru pasagerii din fata, dar si pentru personalizarea ambiantei de la bordul vehiculului (culorile ecranului de bord, sunete polifonice, intensitatea aerului conditionat), oferind functii inedite pe segmentul hatchback-urilor compacte.

Fara compromisuri
Noul CITROËN C4 are numeroase atuuri, printre care un spatiu interior generos, un caracter versatil, un design ingenios si facil al functiilor de condus.
In primul rand, vehiculul se distinge printr-un design optimizat in segmentul hatchback-urilor:
- Dimensiunile sale raman compacte, un criteriu esential pe acest segment de piata : 4.33 m lungime (+5 cm), 1,79 m latime (+ 2 cm) si 1,49 m inaltime (+ 3 cm).
- Accesibilitatea si habitabilitatea sunt optimizate, pasagerii beneficiaza acum de mai mult spatiu la cap.
- Portbagajul, cel mai mare din aceasta categorie (408 l) si 100% utilizabil (are forma cubica si pragul de incarcare este jos si subtire), este o referinta pe piata.

Tinuta de drum CITROËN
Noul CITROËN C4 este echipat cu o suspensie fata pseudo-McPherson, o noua suspensie spate cu traversa deformabila si un sistem de directie hidraulic cu grup electropompa, solutii cu eficienta dovedita si perfect adaptate caracteristicilor vehiculului. Aceasta sinteza permite obtinerea unei tinute de drum exceptionale. Noul CITROËN C4 are, de asemenea, trasaturi extraordinare de reducere a efectului de ruliu si se caracterizeaza prin reactii rapide, in special in timpul manevrelor de evitare sau de urgenta, creandu-i astfel conducatorului o senzatie foarte evidenta de conducere usoara si de control permanent asupra vehiculului.

Suspensia poate fi reglata in mai multe moduri adaptate la puterea si cuplul generate de motor. Acest lucru poate fi obtinut printr-o noua definire a flexibilitatii arcurilor si rigiditatii barelor anti-rasturnare, dar si datorita noilor moduri de functionare a amortizoarelor, asociate montarii unor pneuri „100% Michelin”. O sinteza care creeaza o bunastare la bordul vehiculului nemaiintalnita in acest segment.

Comportamentul la drum echilibrat este asigurat de utilizarea unor tehnologii de asistare la conducere, precum functia de repartizare electronica a fortei de franare, sistemul de asistare la franarea de urgenta si sistemul inteligent de control al tractiunii cuplat la ESP. Alaturi de comportamentul rutier exceptional noul CITROËN C4 impresioneaza prin siguranta sporita in timpul calatoriei, modelul obtinand, de altfel, punctajul maxim de 5 stele in cadrul testelor EuroNCAP. Pe langa structura de dispersie a energiei de impact, vehiculul este prevazut standard cu 6 airbaguri (pentru conducator, pasagerul din fata, airbaguri laterale si cortina).

Inovatii inteligente pentru mai multa liniste sufleteasca
Noul CITROËN C4 este echipat cu functii inovatoare pentru a asigura un nivel sporit de siguranta pentru conducator, pasagerii sai si ceilalti participanti la trafic:
- sistemul de supraveghere pentru unghiul mort, cu ultrasunete, unic pe piata. Aceasta functie inovatoare informeaza conducatorul cu privire la prezenta unui vehicul in unghiul mort prin intermediul unui LED portocaliu integrat in oglinda retrovizoare. Alcatuit din 4 senzori montati in scuturile de protectie fata si spate, acest sistem, activat intre 12 si 140 km/h, controleaza zona delimitata in fata de oglinda retrovizoare exterioara si are o raza de actiune de pana la circa 5 m in spatele barei de protectie spate si 3,5 m in partea laterala a vehiculului;
- limitatorul-regulatorul de viteza programabil. Prin intermediul acestuia, conducatorul poate memora pana la 5 valori de referinta ale vitezei si poate avea usor acces la acestea in cazul in care este nevoit sa limiteze viteza pe traseu;
- proiectoarele anticeata cu iluminare statica in viraje. O dotare inedita in gama CITROËN. Proiectoarele au un fascicul luminos suplimentar pentru iluminarea partii interioare a virajului, sporind astfel vizibilitatea si siguranta in viraje si intersectii. Acestea pot fi activate in doua moduri: la activarea semnalizatorului de directie sau cand unghiul de rotire a volanului atinge 60°. In sfarsit, proiectorul anticeata poate ilumina zona aflata intr-un unghi de 75° spre partea stanga sau dreapta a vehiculului;
- noul pachet de servicii inovator CITROËN eTouch. Vehiculul este echipat cu un pachet de servicii precum apelurile de urgenta si de asistenta localizata (in functie de tara), doua servicii gratuite si disponibile non-stop gratie unei cartele SIM integrate, care garanteaza o localizare precisa si o interventie rapida a echipelor de interventie in cazul unor evenimente neplacute sau al unui accident. Doua servicii suplimentare vor fi puse la dispozitia clientilor online: un carnet de intretinere virtual si un serviciu Eco Driving. Acestea il avertizeaza conducatorul in cazul unei pene sau al unui incident care ii afecteaza siguranta, il informeaza cu privire la operatiile de intretinere care trebuie realizate si permite monitorizarea consumului de carburant si a emisiilor de CO2.

Un hatchback cu numeroase posibilitati de conectare
Noul CITROËN C4 este prevazut cu numeroase posibilitati de conectare, unele dintre acestea nemaiintalnite in segmentul hachback-urilor compacte, precum priza de 230 V, amplasata in mod inteligent in consola centrala inalta. Ideala, ba chiar indispensabila pentru un profesionist.
Acest hatchback cu numeroase posibilitati de conectare dispune, de asemenea, de un port USB, de o mufa jack si de o priza de 12 V, toate situate in partea din fata a consolei centrale si iluminate de o sursa de lumina de pe panoul de comenzi central. O priza de 12 V este, de asemenea, disponibila in portbagaj. Toate aceste solutii aflate la indemana asigura un nivel ridicat de confort pentru conducator si ceilalti ocupanti ai vehiculului.

Noua generatie de sisteme de propulsie cu tehnologie micro-hibrida e-HDi
Mai multe versiuni ale noului CITROËN C4 sunt prevazute cu tehnologia micro-hibrida e-HDi. Aceasta beneficiaza de cea mai recenta generatie a sistemului Stop&Start, imbinand in mod armonios un alternator reversibil cu un motor diesel. Tehnologia permite oprirea si repornirea imediata a motorului in cazul in care vehiculul este stationat sau in faza de decelerare, incepand cu 8 km/h, cu o cutie de viteze manuala pilotata cu 6 trepte de viteza (semafoare, trafic aglomerat...). Principalele functii de confort (climatizare, audio…) si de asistare (directie, ESP…) sunt bineinteles mentinute chiar si cand motorul este oprit. Aceasta inovatie reduce cu pana la 15% consumul de carburant si emisiile de CO2 asociate motoarelor HDi.
Originalitatea tehnologiei micro-hibride e-HDi rezulta din imbinarea mai multor tehnologii:
- un motor HDi, una din cele mai performante variante de motorizare existente pe piata,
- un sistem Stop&Start cu alternator reversibil din a doua generatie,
- un sistem e-booster, care permite repornirea imediata a motorului (0,4 s),
- un sistem de pilotare electronica a alternatorului, care permite recuperarea energiei cand vehiculul incetineste,
- si o cutie de viteze cu trepte optimizate.
Echipat cu un motor e-HDi 110 FAP, cu o cutie de viteza manuala pilotata cu 6 trepte de viteza si cu pneuri care reduc semnificativ consumul de carburant, noul CITROËN C4 va avea la lansare un nivel al emisiilor mai mic de 110g de CO2 /km.

Motorizari cu eficienta dovedita
Noul CITROËN C4 beneficiaza de motorizari care respecta norma Euro V, avand o functionare ecologica si economica: 4 motoare HDi (HDi 90 FAP, HDi 110 FAP, e-HDi 110 FAP si HDi 150 FAP) si 3 motoare pe benzina (VTi 95, VTi 120 si THP 155). Motorizarile THP 155 si e-HDi 110 FAP sunt disponibile impreuna cu o cutie manuala pilotata cu 6 viteze. Motoarele HDi 110 FAP si HDi 150 FAP sunt si ele oferite in combinatie cu o cutie manuala cu 6 trepte. Si in final, unitatea VTi 120 este propusa impreuna cu o cutie manuala cu 5 trepte sau cu o cutie automata cu 4 trepte.

In ciclul mixt, nivelurile emisiilor de CO2 inregistrate de noul model CITROËN C4 se mentin in mod sistematic sub 130 g/km de CO2 pentru motorizarile diesel, si se incadreaza intre 140 si 162 g/km de CO2 pentru unitatile cu functionare pe benzina.
In paralel si ca raspuns la preocuparile tot mai mari ale automobilistilor privind conducerea „ecologica” si „economica”, noul model CITROËN C4 beneficiaza in varianta de serie de un sistem de asistare pentru economia de carburant gratie indicatorului de schimbare a treptei de viteza (ICR) aflat pe tabloul de bord combinat, care recomanda comutarea intr-o treapta superioara, daca este cazul.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test