GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret Citroën C1 Configurator

Citroën C1

Citroën C1

La cel mai bun pret*!

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

DESIGN OPTIMIST cu aspect frontal jovial
PROFIL zambitor, caracterizat prin blocuri optice duble
SILUETA ENERGICA, accentuata vizual prin continuitatea parbrizului cu geamurile laterale.

TEHNOLOGIE SI ECONOMIE

Motorul VTi 68 poate fi utilizat cu o transmisie ETG, fara ambreiaj (Efficient Tronic Gearbox). Aceasta cutie de viteze cu 5 trepte dispune de o functie Creep pentru optimizarea conducerii intr-un mod cat mai fluid asigurand o manevrabilitate sporita.
Asistat de sistemul Stop & Start, acest propulsor pozitioneaza noul Citroën C1 pe una dintre cele mai inalte pozitii din segment la capitolul emisii de CO2*.
* Valori consum mixt: 3,8 l / 100 km, emisii CO2 of 88 g / km.

MOTOR DE ULTIMA GENERATIE

Noul CITROËN C1 este, de asemenea, disponibil in varianta cu noua motorizare VTi 82 PureTech. Fabricat in Franta, acest motor de 3 cilindri /benzina la 1.2 litri, cu o capacitate de 82 CP utilizeaza tehnologii economice, eficiente si inovatoare, cu un consum de 4.3 l/100 km si emisii CO2 de 99 g/km, care imbina manevrabilitatea cu performantele dinamice.
Cu un cuplu de 118 Nm si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 11 secunde, acest motor asigura noului CITROËN C1 capacitatea de a se descurca ireprosabil la drum lung.

CONFORT SI TINUTA DE DRUM

Mod de conducere placut si linistit pe orice drum. Noul CITROËN C1 ofera confort si beneficii la standarde inalte, asigurand manevrabilitatea si siguranta dorita in toate imprejurarile.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test