GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROËN Nemo Furgon Configurator

CITROËN Nemo Furgon

CITROËN Nemo Furgon

De la 10790 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

CITROËN Nemo Furgon - Proiectat pentru profesionisti

Nemo propune un vehicul ce ofera soferului un drum confortabil, comparabil cu o masina de strada. CITROËN Nemo ofera o pozitie confortabila si ergonomica pentru sofer si o cabina spatioasa, aerisita si functionala, ce ofera pana la 12 spatii de depozitare.
Nemo are in plus multiple sisteme care usureaza munca soferului, in orice situatie. Nemo ofera sistem de asistenta la parcarea cu spatele si sistem de avertizare pentru viteza. Mai mult, un kit hands-free Bluetooth este disponobil si scaunul de pasageri Extenso®, care se transforma in pat sau targa atunci cand este pliat.

CITROËN Nemo Furgon - Siguranta fara compromisuri
Nemo include ABS si airbag pentru sofer in dotare standard. In plus, pana la patru airbaguri suplimentare pot fi montate. (airbag pasager si airbaguri laterale).
Pentru a satisface una din principalele griji ale utilizatorilor profesionisti, Nemo include o serie de functii menite sa protejeze bunurile transportate. Modelul Nemo este disponibil cu un sistem de blocare automata - activat cand vehiculul porneste - si cu functie de blocare selectiva, ce permite blocarea spatiului de transport al bunurilor independent de cabina.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test