GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROEN Jumper furgon Configurator

CITROEN Jumper furgon

CITROEN Jumper furgon

De la 15500 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Noul Jumper furgon este cel mai mare vehicul din actuala gama LCV. Designul superlativ al noului model Jumper il transforma in cel mai convingator partener de afaceri. Jumper furgon este livrat intr-o multitudine de combinatii disponibile si cu echipari ce sunt rareori gasite in acest segment de piata. In acelasi timp, masurile de siguranta si motorizarea sunt pregatite sa faca fata celor mai exigente pretentii ale utilizatorilor profesionisti.

CITROEN Jumper furgon- Alege combinatia care ti se potriveste

Arhitectura noului Jumper permite o multitudine de combinatii in ceea ce priveste volumul si si capacitatea utila. Jumper combina 4 tipuri de lungime cu trei ampatamente si 3 tipuri de inaltime. Astfel, clientii beneficiaza de un volum de incarcare ce variaza intre 8 si 17m3. Accesibilitatea este optimizata pentru modelul Jumper prin pragul jos (53-56 cm) si usile din spate ce se deschid la 180 de grade sau, ca optiune, la 270 de grade pentru utilizari specifice.

CITROEN Jumper furgon- Echipare peste segmentul LCV
Noul CITROEN Jumper propune o serie de echipamente ce nu sunt disponibile autovehiculelor din acest segment auto, echipamente ce includ parbriz ce reflect caldura, faruri automate, sistem de asistare la parcarea cu spatele cu camera color, asistenta la pornirea din rampa, cruise control si limitator de viteza.

Prin echiparea si confortul oferite, cabina noului CITROEN Jumper furgon este o extensie a biroului. Echipamente cum ar fi kit hands-free cu Bluetooth sau pana la 10 spatii de depozitare atent pozitionate sunt disponibile pentru a completa aspectul bine-organizat al LCV-ului CITROEN Jumper.

CITROEN Jumper - Lider in motorizare si siguranta
Cu ABS si pana la 6 airbag-uri, noul Jumper lasa utilizatorilor posibilitatea de a se concentra exclusiv asupra muncii lor, in vreme ce Jumper are grija de acesti si de bunurile transportate. Sistemul de suspensii auto-reglante si ESP permite noului CITROEN Jumper sa aiba o tinuta de drum precisa.

Protejarea bunurilor transportate este esentiala pentru utilizatorii profesionisti. Pentru acest lucru, Jumper are in dotare standard inchideri selective pentru cabina si spatiul de depozitare. Pentru o si mai mare securitate a bunurilor, un sistem de alarma perimetric este disponibil.

Jumper furgon este disponibil in trei versiuni de motorizare diesel 2,2 HDi 100 (74 kW/100 cp DIN), 2,2 HDI 120 (88 kW/120 cp DIN) si 3,0 HDI 157 (115 kW/157 cp DIN). Toate cele trei motoare pot fi montate pe cutii de viteze manuale cu 6 trepte.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test