GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret Grand C4 Picasso Configurator Accesorii Grand C4 Picasso

Grand C4 Picasso

Grand C4 Picasso

De la 21490 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Modelul de 7 locuri CITROEN Grand C4 Picasso este unul dintre noile modele CITROEN care folosesc noul concept Visiospace, ce presupune luminozitate si vizibilitate periferica de exceptie pentru toti pasagerii autovehiculului.

Beneficiind de suprafete transparente intinse si de un interior modular de dimensiuni generoase, Grand C4 Picasso poate transporta 7 persoane in conditii de maxim confort. Toate functiile acestui model au fost create pentru a asigura o calatorie usoara, placuta si sigura tuturor pasagerilor.

CITROEN Grand C4 Picasso - Stil dinamic,tinuta de drum de exceptie
CITROEN Grand C4 Picasso ofera un parbriz panoramic ce garanteaza vizibilitate si claritate sporita. Compartimentul fata este nesectionat, permitand ca pozitia soferului sa fie una inovativa. In plus, CITROEN Grand C4 Picasso ofera o noua cutie de viteze electronica de 6 trepte.

Prin stilul sau fluid, dinamic si prin folosirea preponderenta a sticlei in compozitie, Grand C4 Picasso poseda o personalitate unica si un caracter puternic.

CITROEN Grand C4 Picasso - Redescopera placerea condusului
Inca de la primul nivel de echipare, Grand C4 Picasso ofera numeroase elemente de confort pentru pasagerii sai. Producatorul a dat multa atentie fiecarui element de interior, pentru ca perceptia finala asupra interiorului masinii sa fie una de calitate. Materialele premium folosite pentru interior atrag dorinta pasagerului de a folosi fiecare element din interiorul noului CITROEN Grand C4 Picasso.

Patru motorizari extrem de performante sunt disponibile: doua pe benzina (1.8i 16V si 2.0i 16V care dezvolta 127 cp respectiv 143 cp DIN) si 2 diesel (HDi 110 DPFS si HDi 138 DPFS).


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test