GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROËN DS5 Configurator

CITROËN DS5

CITROËN DS5

La cel mai bun pret*!

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Citroën DS5 are la bază concept car-ul C-SportLounge. Obiectivul a fost de a transpune caracteristicile conceptului la un nivel superior, dar de data aceasta sub forma unui vehicul de serie. Caroseria deosebită te duce cu gândul la un model Gran Turismo.

Creaţie unică şi îndrăzneaţă, Citroen DS5 este o sculptură aerodinamică compusă din linii fluide, ferme, ce promit privitorului senzaţii deosebite la volan. Partea frontală bine definită identifică imediat modelul DS5 ca parte a familiei DS prin priza de aer supradimensionată, prin grila cromată de dimensiuni mari ce adăposteşte Chevronul deasupra căruia sa află emblema liniei DS, o imagine bine definită, subliniată de semnatura luminoasă cu LED-uri.

INTERIOR CARISMATIC
Citroen DS5 este la fel de carismatic şi la interior, cu o cabină al cărei stil este în concordanţă cu exteriorul. Concentrat asupra şoferului, postul de comandă îmbină scaunele de coupé şi designul Gran Turismo, exprimat printr-un volan vertical cu centru mare, o podea ridicată şi o consolă centrală în care se găseşte schimbătorul de viteze aflat în continuarea naturală a braţului şoferului.
Un lucru foarte important, DS5 beneficiaza de experienţa Citroen în ceea ce priveşte calitatea şi rafinamentul. Fiecare detaliu este lucrat cu atenţie şi construit din materiale autentice precum cea mai fină piele şi metal, alături de finisaje exclusive, precum tapiţeria scaunelor tip curea de ceas, semnătură a liniei DS şi unică pe piaţă.

Citroën DS5 se foloseste de cea mai noua tehnologie pentru a asigura confortul pasagerilor, oferind plăcere la volan şi o călătorie relaxată, alături de siguranţă şi linişte. Pentru stabilitate şi aderenţă eficiente, DS5 este echipat cu o inovatie Citroen, un sistem inteligent de control al tracţiunii asociat ESP-ului. Şi pentru a sta conectat în toate circumstanţele, DS5 este dotat şi cu Citroen eTouch, un sistem de siguranţă disponibil în majoritatea ţărilor în care se va lansa, ce include apel localizat de urgenţă şi apel de asistenţă.

Citroen DS5 este dotat şi cu două noi funcţii. O cameră în miniatură încorporată în oglinda din interior, care este folosită pentru a porni şi opri faza lungă în mod automat, în funcţie de condiţiile de iluminare şi de trafic. La acest sistem se adaugă o nouă generaţie a sistemului video de avertizare la schimbarea involuntară a benzii de rulare.

DS5 este primul Citroen ce foloseşte tehnologia HYbrid4, un tren de rulare full-hybrid ce combină performanţa unui motor diesel HDi cu eficienţa unui motor electric. Rezultatul este senzaţia dinamică - 200 CP, tracţiunea integrală, folosirea motorului electric în oras, funcţia de suplimentare a acceleraţiei - şi emisii scăzute de CO2, de doar 99 g/km.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test