GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROËN DS4 Configurator

CITROËN DS4

CITROËN DS4

De la 16000 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Inca de la prima privire, realizezi ca Citroen DS4 si-a castigat locul in gama distinctiva DS, inaugurata cu Citroen DS3. Acest nume are un scop, acela de a garanta rafinament si distinctie.Reprezinta creativitatea Citroen, precum si abordarea tehnologica a constructiei de masini.
Indiferent de unghiul din care-l privesti, Citroen DS4 se incadreaza in gama exclusivista DS. Liniile luminoase sunt un exemplu foarte bun: atat farurile, cat si stopurile, ofera o semnatura luminoasa originala, usor de recunoscut. Citroen DS4 are un design coerent, in care fiecare detaliu conteaza.
Interiorul modelului Citroen DS4 doreste sa ofere o experienta excelenta. Rafinamentul fiecarui element, precum si calitatea materialelor alese cu mare grija te vor transporta intr-o lume a elegantei pure.
Toate elementele din interior sunt cu adevarat distinse: material nobile, design sofisticat, armonie de forme si culori, ambianta interioara personalizabila… A te urca intr-un Citroen DS4 inseamna ca deja ai evadat din cotidian.
Din prima clipa stii ca te simti bine acolo. Atingi schimbatorul de viteze crom si scaunele din piele, cu un design ce aminteste cureaua unui ceas, si nu poti rezista tentatiei de a porni masina.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test