GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROEN DS3 CABRIOLET Configurator

CITROEN DS3 CABRIOLET

CITROEN DS3 CABRIOLET

La cel mai bun pret*!

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Citroen DS3 este un vehicul stilat, conceput pentru a face fata si celor mai exigenti automobilisti, oferind o libertate de exprimare inovatoare prin niveluiri extinse de personalizare atat la interior cat si la exterior. Cu performante dinamice apreciabile si un confort deosebit, DS3 este de asemenea un vehicul cu un design inteligent, a carui modularitate se adapteaza oricarei situatii. In plus, CITROËN DS3 a obtinut in urma testelor 5 stele Euro NCAP, oferind astfel promisiunea de a rula in deplina siguranta.

Mai mult decat placut, Citroen DS3 combina stilul high-end, cu versatilitatea practica, creând astfel un interior spatioas exceptional, din dimensiunile sale compacte externe.
In interior va intampina cu o atmosfera unica în care se îmbina eleganta si tehnologia: instrumentarul sofisticat - plansa de bord cu 3 cadrane -, comenzile aflate la îndemâna soferului, pozitia la volan joasa si design-ul scaunelor creând senzatia de cockpit. Elementele cromate contribuie la impresia generala de vitalitate, lux si distinctie.
CITROËN DS3 este disponibil in 3 niveluri de echipare (intitulate sugestiv Chic, So Chic si Sport Chic), propunand pe fiecare nivel o personalizare pe gustul fiecaruia, in special datorita unei palete impresionante de culori.

Astfel, la exterior, in functie de versiunea aleasa, sunt propuse 38 de combinatii de culori de caroserie si plafon si pana la 12 modele de jante. Pentru o personalizare completa, unica si distincta, clientii pot opta pentru una dintre cele patru teme de personalizare care reflecta diferitele tendinte si moduri de viata: Urban Tribe, Vibe, Zebra si Perle.

La interior, clientii pot alege culoarea plansei de bord, a terminatiei schimbatorului de viteze, dar si dintr-o gama larga texturi si materiale ale elementelor de interior.

Oricare ar fi hainele pe care le poarta, CITROËN DS3 seduce prin personalitatea atipica, prin inovatiile stilistice, prin temperamentul sau :
Pe nivelul « Chic », cu un motor VTi 95 CP, DS3 propune prin dotarile sale confort si siguranta: 6 airbaguri (frontale, laterale si cortina), ESP, proiectoare de ceata, cruise control, volan in piele reglabil pe inaltime si in adancime, radio CD cu functie MP3.

Pe nivelul « So Chic », unde se poate opta intre motorul pe benzina VTi 120 CP si cel diesel HDi 90 CP, DS3 dobandeste si mai mult sarm prin pavilionul bi-ton, geamurile laterale spate si luneta fumurii, semnatura cu LED-uri si jantele de aliaj de 16''.

Pe nivelul « Sport Chic », propus cu motorizari puternice THP 150 CP si HDi 110 CP, DS3 beneficiaza de o echipare standard foarte bogata care include: scaune fata sport, eleron sport, jante de aliaj de 17'' negre diamantate, sistem Hifi si Connecting box.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test