GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROEN C4 picasso Configurator

CITROEN C4 picasso

CITROEN C4 picasso

De la 20690 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Aspectul extrem de placut al noului CITROEN C4 Picasso respecta promisiunea producatorului de a revolutiona platforma C4. Noul concept Visiospace presupune luminozitate si vedere periferica de exceptie, designul modular si interiorul cu spatiu reconfigurabil, alaturi de cele elemente de top in materie de confort interior propun C4 Picasso drept una dintre vedetele noii game CITROEN.

CITROEN C4 Picasso - Stil dinamic si atractiv
Stilul modelului C4 Picasso este definit de liniile sale dinamice si estetice. Caroseria noului CITROEN C4 Picasso este un mix compact, practic si elegant. Dar in primul rand C4 Picasso este o masina dinamica, o masina careia ii sta bine atunci cand este condusa.

CITROEN C4 Picasso - Vizibilitate de exceptie si spatiu interior generos
Conceptul Visospace combina vizibilitatea de exceptie ("visio")cu un spatiu interior extrem de mare("space"). C4 Picasso ofera vizibilitate si luminozitate puternica, mai ales datorita parbrizului panoramic lat, cel mai mare spatiu interior si pentru depozitare din clasa lui si posibilitatea de reconfigurare a spatiului interior datorita designului modular al habitaclului.

CITROEN C4 Picasso - Motorizari si echipari de top
CITROEN C4 Picasso este disponibil in patru variante de motorizare cu consum redus de combustibil si care respecta normele de protectie a mediului: 2 pe benzina (127 cp DIN 1.8i 16V si cutie de viteze manuala cu 5 trepte, 143 cp DIN 2.0i 16V si cutie de viteze automata cu 4 trepte sau electronica de 6 trepte) si 2 diesel (HDi 110 DPFS si cutie de viteze manuala cu 5 trepte sau 6 trepte EGS, HDi 138 DPFS si cutie de viteze EGS6 automata cu 6 trepte.

C4 Picasso ofera un sistem automatic de asistenta la pornire si oprire in panta. In plus, C4 Picasso indeplineste cerintele cele mai exigente in materie de protectia pasagerilor, beneficiind in varianta standard de 7 airbaguri, 4 scaune Isofix, structura de rezistenta ramforsata, alerta pentru centura pe fiecare scaun si multe alte elemente menite sa garanteze securitatea pasagerilor in timpul calatoriei.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test