GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret Citroen C4 Cactus Configurator Accesorii Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

De la 10480 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Lumea noastră se schimbă și așteptările evoluează într-un ritm tot mai rapid. Cu noul C4 Cactus, Citroën intampina aceste așteptari, oferind o alternativă reală la un hatchback tradițional compact.

Oferind un design frapant, noul Citroën C4 Cactus iese în evidență prin stilul unic, care este atât funcțional cat și atractiv.
Citroën C4 Cactus anunță o nouă abordare a designului auto, oferind:


  • Un design evoluat
  • Mai mult confort
  • Tehnologie mai utila
  • Si un cost redus de exploatare


Un design evoluat
Noul Citroën C4 Cactus combina caracteristicile unui aspect modern si a functionalitatii, cu un stil unic, care este atât memorabil cat și ușor de identificat. Acesta este un design care ofera:

  • Suprafețe netede, pure
  • Linii curgătoare, fără margini dure
  • Caracteristici vizuale care evidențiază o anumită funcție in parte - de la Airbump® și protecția arcurilor, la puternicele bare de pe acoperișul de sticlă panoramic mare, cu protecția sa termică avansata..


Airbump®: O carateristica exclusiva Citroën
Montate pe părțile laterale ale mașinii și barele de protecție, Airbump® adaugă o structură grafică la liniile netede ale noului Citroën C4 Cactus. Disponibile în patru culori (negru, gri, Dune & ciocolata), ele pot fi adaptate cu zece culori de caroserie și trei opțiuni de ornamente de interior (Stone Grey Ambiance, Habana Highlight & Highlight Purple), pentru a oferi o gamă largă de opțiuni de personalizare.

Mai presus de toate, sunt proiectate să ofere o protecție reală de zi cu zi. Airbump® nu necesită întreținere specifica și contribuie direct la reducerea costurilor de reparații.
Rezultatul este o inovatie atractiva si functionala, care face condusul in oras o experiență mai relaxantă.

Mai mult confort
Principalul mod de a asigura un confort mai mare este sa oferi mai mult spațiu pentru șofer și pasageri, precum și a usura organizarea în cabină pentru a asigura un mediu cat mai prietenos si mai relaxantă.
Tehnologie "Airbag În Roof" inseamna transferarea airbag-ul pasagerului din bord-ul autoturismului in acoperis si desfasurarea acestuia pe suprafata parbrizului.
Butoane de control convenționale sunt inlocuite cu un touchscreen de 7 inci, care grupează laolaltă toate funcțiile principale (inclusiv aer conditionat, media, navigare, setările de vehicul, telefon, conectivitate și sistemele de rulare)
La versiunile de cutie de viteza Tronic (ETG), maneta de viteze se înlocuiește cu un sistem "Easy Push".
Această funcție simplificată cuprinde o sectiune "Drive, Neutral, Reverse" (D, N, R), cu o ergonomie marita, care permite soferului sa schimbe vitezele manual.
In partea din spate, spatiul pentru picioare al pasagerului este similar cu cel al Citroën C4. Cu un ampatament echivalent, noul C4 Cactus oferă aceeași spatialitate, dar cu dimensiuni exterioare mai compacte. Cactus oferă, de asemenea si un portbagajcu o capacitate generoasa de 358 de litri.

Tehnologie mai utila
Cu accent pe ușurința în utilizare, conectivitate și accesibilitate, tehnologiile incorporate in noul Citroën C4 Cactus sunt proiectate pentru nevoile reale ale conducătorilor auto de astăzi.
O interfață touchscreen complet digitală & intuitivă
Dotarea standard, un touchscreen de 7 inci dispune de sapte butoane principale de control care oferă acces la o gamă completă de funcții moderne, inclusiv:
Aer condiționat automat
Media (radio digital, streaming audio, conexiune de dispozitive mobile și funcții pentru a stoca muzica sau afișare fotografii)
Navigare (afișare limită de viteză, actualizări de trafic)
Asistenta la condus (camera de mers inapoi, Park Assist, limitator de viteza programabil si cruise control)
Telefon (funcția de hands-free prin Bluetooth®, acces agenda telefonică, afișarea de fotografii de profil și gestionare apeluri)
Toate aceste controale sunt grupate pe un singur ecran, fiind întotdeauna ușor accesibile.

Un cost redus de exploatare.
Privind dincolo de consumul de combustibil, Citroën a redus costurile totale de funcționare ale noului C4 Cactus cu aproape 20% comparativ cu valoarea de referință în segmentul compact hatchback. Ca urmare a eforturilor depuse pentru a optimiza greutatea, necesitatea de a înlocui piesele ca urmare a uzurii normale a fost redusa în mod semnificativ. Costurile de reparație sunt, de asemenea, considerabil mai mici, datorită tehnologiei Citroën Airbump®.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test