GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROËN C5 Configurator Accesorii CITROËN C5

CITROËN C5

CITROËN C5

La cel mai bun pret*!

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Liniile imprimate pentru designul noului CITROËN C5 reflecta indrazneala si ambitia ce au fost puse in proiectul noului model C5. Noul CITROËN este o combinatie de eleganta si performanta, distinctie si vitalitate.

Plafonul inalt si aripile pronuntate identifica noul CITROËN C5 drept un autovehicul de prestigiu, iar ferestrele concave ii dau semnatura clasica CITROËN.

CITROËN C5 - Eleganta, dinamica si siguranta

Intreaga structura a noului model CITROËN C5 se bazeaza pe caracteristicile avansate implementate platformei C6, o adevarata referinta in materie de securitate. Echiparea standard ce include ABS, ESP si 9 airbaguri, plaseaza modelul C5 in varful clasei sale din punct de vedere al sigurantei active si pasive.

Nu in ultimul rand, sistemul CITROËN Emergency service, care este disponibil prin sistemul telematic NaviDrive, este implementat pentru a reduce timpul de contact cu ajutoarele in cazul unui accident, ajutand la cresterea sanselor de supravietuire.

CITROËN C5 - Atentie fata de sofer

Pozitia meticulos aleasa a soferului, il plaseaza pe acesta in centrul atentiei. Instrumentele de bord alese pentru noul CITROËN C5 au fost inspirate de cele dintr-un avion. Acest lucru face ca aceiasi impresie de energie si vitalitate sa se regaseasca atat la exterior cat si la interior.
Impactul vizual al cockpitului este sustinut si de multe alte elemente inovative pe care le puteti descoperi parcurgand fisa tehnica a acestui autovehicul, cum ar fi sistemul de avertizare pentru schimbarea benzii sau farurile dual-Xenon.

Scaunele pot fi ajustate pentru maxim confort si suport in orice pozitie. Scaunele din fata sunt echipate cu un element electric ce permite ajustarea spatarului in partea superioara, pentru a odihni spatele soferului. Tot pentru relaxarea acestuia, scaunul soferului poate fi echipat cu functie de masaj.

Noul CITROËN C5 are ca dotare noul sistem Intelligent Traction Control. Noul C5 este o oferta ecologica, avand o versiune care emite 140g/km de CO2 si un motor HDi care se incadreaza in normele Euro V; o noua dotare pentru noul CITROËN C5 este noul sistem de navigatie integrata MyWay.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test