GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROËN C5 Tourer Configurator Accesorii CITROËN C5 Tourer

CITROËN C5 Tourer

CITROËN C5 Tourer

De la 16470 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Intreaga structura a noului model CITROËN C5 se bazeaza pe caracteristicile avansate implementate platformei C6, o adevarata referinta in materie de securitate. Echiparea standard ce include ABS, ESP si 9 airbaguri, plaseaza modelul C5 in varful clasei sale din punct de vedere al sigurantei active si pasive.
Nu in ultimul rand, sistemul CITROËN Emergency service, care este disponibil prin sistemul telematic NaviDrive, este implementat pentru a reduce timpul de contact cu ajutoarele in cazul unui accident, ajutand la cresterea sanselor de supravietuire. Sistemul NaviDrive al noului CITROËN C5 este asociat unui ecran color de 7\'\' care regrupeaza toate functiile audio compatibile cu formatul MP3. Dand dovada de o eleganta sobra, noul C5 are o arhitectura triptica a panoului de bord combinat cu o lumina de fundal. Acesta se distinge prin indicatoarele dispuse circular pe fiecare cadran, fara a impiedica citirea afisajelor centrale.

CITROËN C5 Tourer - O senzatie de confort fara compromisuri

In afara surselor traditionale de iluminat interior(plafoniera, lampa de lectura etc.) CITROËN C5 este dotat cu diverse surse de lumina care permit crearea unei ambiante placute si rafiante. In plus, C5 are si leduri integrate in consola de pe plafon in panourile portierelor.
C5 are ornamente si garnisaje deosebite, la care se adauga insertii metalice si cromate. Arhitectura interioara a noului model C5 este completata de panourile portierelor, iar tetierele reglabile pe inaltime si spatiul generos compun un habitaclu prietenos si linistit.

CITROËN C5 Tourer - Atentie fata de sofer

Pozitia meticulos aleasa a soferului, il plaseaza pe acesta in centrul atentiei. Instrumentele de bord alese pentru noul CITROËN C5 au fost inspirate de cele dintr-un avion. Acest lucru face ca aceeasi impresie de energie si vitalitate sa se regaseasca atat la exterior cat si la interior.
Impactul vizual al cockpitului este sustinut si de multe alte elemente inovative pe care le puteti descoperi parcurgand fisa tehnica a acestui autovehicul, cum ar fi sistemul de avertizare pentru schimbarea benzii sau farurile dual-Xenon.

Scaunele pot fi ajustate pentru maxim confort si suport in orice pozitie. Scaunele din fata sunt echipate cu un element electric ce permite ajustarea spatarului in partea superioara, pentru a odihni spatele soferului. Tot pentru relaxarea acestuia, scaunul soferului poate fi echipat cu functie de masaj.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test