GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROËN C3 Configurator Accesorii CITROËN C3

CITROËN C3

CITROËN C3

De la 9590 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Noul CITROËN C3 preia atuurile versiunii anterioare si ii adauga noi argumente de seductie: un stil mai sobru, calitatea superioara a finisajelor, o arhitectura inteligenta oferind o habitabilitate peste standardele segmentului, mentinandu-se insa in categoria celor mai compacte vehicule de pe piata, confortul interior si un comportament rutier remarcabil, atat in oras cat si la drum lung. Aceste performante permit noului CITROËN C3 sa isi asume nu numai rolul de vehicul principal al unei familii, cat si rolul de principalul vehicul in flote.

Noul C3 vine si cu o oferta unica - parbrizul « Zenith », care pe langa o vizibilitate si luminozitate deosebita, ofera pasagerilor o experienta de drum inedita.

Prestatiile de calitate ale noului CITROËN C3 sunt confirmate la nivel de conceptie si productie. Fabricata in Franta, in uzinele Aulnay si Poissy, acest model raspunde unor obiective de calitate foarte inalte, atat in momentul achizitiei cat si dupa utilizare. Pentru a garanta fiabilitatea optima a vehiculului si a retusa orice imperfectiune, acesta va parcurge peste 2 milioane de kilometri, pana la lansarea sa.

Noul C3 isi afirma personalitatea din primul moment. Desi pastreaza la baza rotunjimile si senzatia de protectie ale versiunii anterioare, acestora li se asociaza un caracter mai dinamic datorita liniilor ferme si mai fluide.

Noul C3 seduce prin stilul sau, prin rafinament. Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, dovada fiind plansa de bord, subliniata disctret de o banda transversala gri satinat sau aluminiu stralucitor si de diferitele elemente de decor cromate.

Noul C3 se inscrie printre cele mai compacte modele din segmentul sau. Cu lungimea de 3,94 m, latimea de 1,71 m si raza de bracare de 10,2 m, noul C3 dispune de dimensiuni perfect adaptate utilizarii in oras.

Exteriorul compact nu afecteaza habitabilitatea. Noul C3 dispune de un spatiu interior si de un portbagaj generoase : volumul portbagajului este de 300 de litri, interiorul beneficiaza de numeroase spatii de depozitare, pozitia semi-inalta a scaunelor faciliteaza accesul si vizibilitatea, dar si optimizeaza spatiul pentru pasagerii din spate.

Aceasta noua experienta propusa de CITROËN culmineaza cu parbrizul « Zenith ». Prin lungimea exceptionala, acest parbriz, inovatie CITROËN, mareste campul vizual al soferului si pasagerului fata cu 80° in sus. Asociat unor montanti subtiri, parbrizul da senzatia de vizibilitate nelimitata tuturor pasagerilor. In premiera, En un dégradé progresiv permite tranzitia lina de la protectia solara a pasagerilor din fata spre transparenta totala pentru pasagerii din spate.

Noul CITROËN C3 ofera un real confort la bord tuturor pasagerilor: confort acustic si la vibratii dar si confort olfactiv si vizual, datorita numeroaselor suprafete vitrate si parfumului de ambianta.

Noul C3 este si un vehicul modern. Alaturi de sistemul audio RD4 cu mp3, de USB Box (compus din priza USB + jack, compatibil iPod, kit hands-free Bluetooth®) si de sistemul de navigatie MyWay, noul C3 propune un sistem hifi inedit care ii transfera pe pasageri intr-o adevarata sala de concert. Hifi System® nu numai ca ofera performante acustice exceptionale, dar va seduce de asemenea si prin pretul competitiv.

Noul CITROËN C3 are un comportament rutier dinamic, strecurandu-se cu usurinta pe strazile unui oras european.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test