GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROËN C3 Picasso Configurator

CITROËN C3 Picasso

CITROËN C3 Picasso

De la 11990 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

C3 Picasso poarta amprenta creativitatii centrului de design CITROËN si se remarca prin stilul indraznet si structura inovatoare. Interiorul este foarte aerisit si spatios in comparatie cu dimensiunile exterioare compacte. Designul modular al noului model il face sa fie intuitiv si usor de folosit, transformandu-l intr-un vehicul versatil care satisface toate nevoile de calatorie si life style. Propulsat de o gama de motoare eficicente, economice si ecologice, CITROËN C3 Picasso ofera celui de la volan placerea si agilitatea pe care si-o doreste.

CITROËN a reusit sa imbine in C3 Picasso calitatile in antiteza: rotund vs. patrat, forta vs. sarm, modernism vs. caracter retro, si volum generos vs. linii fluide pentru a crea un vehicul cu un stil ametitor si o personalitate aparte si atragatoare. Stilul si designul functional al noului C3 Picasso exprima scopul fundamental pentru care a fost creat acest vehicul: confortul pasagerilor in orice moment si in orice situatie.

CITROËN C3 Picasso - mic la exterior, mare la interior
Cu structura sa inovatoare, CITROËN C3 Picasso este foarte spatios in interior, in ciuda dimensiunilor exterioare foarte compacte. Cu o lungime de 4,08 m, 1,73 m latime si 1,62 m inaltime, partea din fata este surprinzator de scurta, iar spatele este aproape perfect vertical. Aceste proportii originale ofera tuturor pasagerilor un spatiu incredibil de mare. Si portbagajul lui CITROËN C3 PICASSO este la fel de spatios. Cu o capacitate de 500 litri, cu toate scaunele functionale, stabileste un nou standard pe acest segment.

C3 Picasso da un nou sens expresiei „usor de utilizat” prin designul modular si intuitiv prin care se poate optimiza spatiul din interior intr-un timp record. Scaunele din spate au o marja de miscare independenta de peste 150 mm pentru a asigura confortul tuturor pasagerilor indiferent de forma sau marime. Scaunele pot fi rabatate cu o singura mana printr-o miscare foarte simpla, apasand clapeta din partea superioara a scaunelor spate. Combinat cu o podea mobila, aceasta functie ofera o suprafata de incarcare complet plata pana la primul rand de scaune.

Lungimea de incarcare a lui CITROËN C3 PICASSO poate fi extinsa – la peste 2,41 m – prin plierea scaunul din dreapta fata la maximum.

CITROËN C3 Picasso - Gandit pentru simplificarea vietii
Viata la bordul lui C3 PICASSO este facilitata pentru toti. Pe langa vizibilitatea de care beneficiati datorita suprafetei mari de geamuri, modelul CITROËN C3 Picasso va ofera o multime de surprize. In spatele scaunelor pasagerilor din fata sunt integrate masute pliabile. Ergonomice si retractabile, acestea sunt prevazute cu o lampa de lectura sporind confortul personalizat. Veti descoperi utilitatea acestor masute in timpul deplasarilor lungi, indiferent daca sunt folosite ca spatiu de lucru sau de joaca. Multumita podelei reglabile pe înaltime, portbagajul are o modularitate ingenioasa. Acesta este prevazut de asemenea cu compartimente depozitare laterale si cu o plasa pentru depozitarea obiectelor mici. Astfel, fiecare obiect isi gaseste locul sau in CITROËN C3 Picasso.

Placerea de a conduce si de a calatori cu C3 PICASSO
Soferul si pasagerii din C3 Picasso au parte de o vedere panoramica asupra drumului. Din postul de condus, soferul are o vedere periferica excelenta, gratie parbrizului inovator in trei parti. In plus, o pozitie inalta la volan ii confera acestuia o vizibilitate foarte buna asupra drumului. Suprafata vitrata are o dimensiune impresionanta - 4,52 mp - cu plafonul panormic astfel ca habitaclul este inundat de lumina. Senzatia odihnitoare de la bordul lui C3 PICASSO este marita si de scaunele confortabile si de un sistem de izolare sonora excelent.

Cei care vor conduce noul C3 Picasso vor descoperi o experienta complet noua despre ceea ce inseamna placerea de a conduce. Si in acest domeniu, CITROËN C3 Picasso stabileste un nou standard pentru acest segment. Dimensiunile compacte ale masinii si raza mica de bracaj o fac incredibil de agila si capabila sa depaseasca orice obstacol cu usurinta.

CITROËN C3 Picasso este dotat cu o gama de motoare ultra-performante si economice. C3 Picasso va fi disponibil cu doua motoare pe benzina de ultima generatie -VTi 95 si VTi 120 - si doua motoare diesel - HDi 90 si HDi 110 DPFS, recunoscute pentru eficienta si performantele lor. Emisiile de CO2 sunt mici, de doar 125 g/km pentru motorizarea HDi 90. Versiunile C3 Picasso echipate cu motoarele HDi poarta semnatura Airdream®, garantia CITROËN in ceea ce priveste respectul pentru natura si mediul inconjurator.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test