GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROEN BERLINGO FURGON LUNG Configurator

CITROEN BERLINGO FURGON LUNG

CITROEN BERLINGO FURGON LUNG

La cel mai bun pret*!

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Noul CITROEN Berlingo Lung aduce in prim plan importanta spatiului, proiectul de design modular si siguranta transportului de bunuri, cele mai importante aspecte pentru utilizatorii profesionisti.

In plus, noul CITROEN Berlingo Lung stabileste standarde inalte in materie de echipare, confort si siguranta, avand grija de pasageri si indeplinind necesitatile profesionale.

CITROEN Berlingo Furgon Lung - Vehicul practic

Noul Berlingo Furgon Lung are 4,62m lungime . CITROEN Berlingo Lung ofera capacitate extinsa de transport, cu suficient spatiu pentru a transporta 2 Europaleti pozitionati unul in spatele celuilalt. Noul Berlingo Lung are 4,1m3 spatiu pentru o capacitate utila de 805kg .

Cabina Extenso® ofera un plus de versatilitate modelului Berlingo. Cabina poate transporta 3 persoane pe bancheta din fata. Pentru a usura accesul la zona pentru marfa, Noul Berlingo Lung este echipat cu usi glisante care reduc timpul si efortul la incarcarea si descarcarea bunurilor.

CITROEN Berlingo Furgon Lung - Masuri de siguranta de top

Pentru a veni in intampinarea cerintelor utilizatorilor profesionisti, noul CITROEN Berlingo Lung are in dotarea standard ABS si asistenta la franarea in regim de urgenta. In plus sunt disponibile ESP, asistenta la pornirea din rampa si monitor de presiune a pneurilor. Pana la 6 airbaguri pot fi montate pe noul CITROEN Berlingo.

CITROEN Berlingo Furgon Lung - Partener de afaceri performant


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test