GALERIE FOTO
 

PROGRAMARE DRIVETEST

Va rugam sa completati corect toate datele dumneavoastra. Va multumim!

Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

TRIMITE MESAJUL
Lista pret CITROËN Berlingo Furgon Configurator

CITROËN Berlingo Furgon

CITROËN Berlingo Furgon

De la 10700 euro*

*Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu departamentul Vanzari.

Noul CITROEN Berlingo aduce in prim plan importanta spatiului, proiectul de design modular si siguranta transportului de bunuri, cele mai importante aspecte pentru utilizatorii profesionisti.

In plus, noul CITROEN Berlingo stabileste standarde inalte in materie de echipare, confort si siguranta, avand grija de pasageri si indeplinind necesitatile profesionale.

CITROEN Berlingo Furgon - Vehicul practic

Noul Berlingo are 4,38m lungime pentru versiunea scurta si 4,6m pentru versiunea lunga. CITROEN Berlingo ofera capacitate extinsa de transport, cu suficient spatiu pentru a transporta 2 Europaleti pozitionati unul in spatele celuilalt. Noul Berlingo are 3,3m3 spatiu pentru o capacitate utila de 625kg pentru versiunea scurta si 3,7m3 si 750 kg pentru versiunea lunga, o referinta in materie de segment van.

Cabina Extenso® ofera un plus de versatilitate modelului Berlingo. Cabina poate transporta 3 persoane pe bancheta din fata. Pentru a usura accesul la zona pentru marfa, Noul Berlingo este echipat cu usi glisante care reduc timpul si efortul la incarcarea si descarcarea bunurilor.

CITROEN Berlingo Furgon - Masuri de siguranta de top

Pentru a veni in intampinarea cerintelor utilizatorilor profesionisti, noul CITROEN Berlingo are in dotarea standard ABS si asistenta la franarea in regim de urgenta. In plus sunt disponibile ESP, asistenta la pornirea din rampa si monitor de presiune a pneurilor. Pana la 6 airbaguri pot fi montate pe noul CITROEN Berlingo.

CITROEN Berlingo Furgon - Partener de afaceri performant

Noul CITROEN Berlingo este livrat in trei versiuni de motorizare: 90 cp 1.6 l 16V pe benzina si HDi 75 si HDi 92 motoare diesel. Motorul HDi 92 va fi echipat incepand cu decembrie 2008 cu un filtru special ce ii va permite sa primeasca eticheta ecologica Airdream®, pentru vehiculele CITROENcu emisii de CO2 reduse.


Galerie Foto Mesaj Rapid Drive Test